Blog

  • Kasım 19, 2023 Elektrikli Scooter

    Gomaster, Mobil Urban ve E-GO markalı elektrikli scooter ürünlerinde SCOOTERAL olarak yetkili servislik yapmaktayız. Arıza onarımı, tamir, bakım ve garanti kapsamında veya kapsam dışındaki tüm arızalara teknik servislerimizde hizmet vermekteyiz.

    Gomaster, Mobil Urban, E-GO, scooter tamiri, scooter tamir, yetkili servis, scooter servisi
  • Mayıs 27, 2023 Elektrikli Scooter

    Segway Ninebot Elektrikli Scooter Hata Kodları (Error Code) ile Segway Ninebot marka scooterınızın arızasını kendiniz de anlayabilecek ve tespitinizi yapabileceksiniz.

    segway, ninebot, error code, hata kodu, hata kodları
  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    ONVO elektrikli scooter teknik servis ve tamir konusunda ScooterAl olarak hizmet vermekteyiz. ONVO scooter teknik servis ve bakım için İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası ve Antalya'daki mağazamıza bekleriz. Tecrübeli teknik ekibimiz ve sahip olduğumuz yedek parçalar ile arızalı scooterları en kısa sürede tamir edip kullanıcılarına teslim ediyoruz.

    onvo, onvo scooter, onvo-scooter, teknik servis, tamir, onvo teknik servisi, onvo teknik servis, onvo teknik servisleri, onvo servisi
  • Nisan 04, 2023 Hoverboard

    Hoverboard arızası ve tamiri, arızanın durumuna göre değişir. Kimi arızalar çok küçük müdahaleler ile tamir edilebilirken kimileri de teknik bilgi ve beceri ile birlikte yedek parça gerektirebilir. Bu yazımızda sizlerle hoverboard arızası, arızanın tamiri ve kırmızı yanıp sönen LED ışık ile ilgili faydalı bilgiler vermeye çalışacağız.

    hoverboard, hoverboard arızası, hoverboard hatası, hoverboard çalışmıyor, hoverboard arıza, hoverboard onarma, hoverboard ışıkları
  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    Xiaomi elektrikli scooter nasıl resetlenir? Neden resetlemeniz gerekir? M365, Pro/Pro2, 1S, Essential tüm modellerde resetleme işlemi aynı mıdır? Xiaomi scooter reset atma nasıl yapılır? Gibi onlarca soru alıyoruz. Konuyla ilgili sizlere yardımcı olmak için böyle bir yazı hazırlama gereği duyduk. Umuyoruz ki faydalı bir yazı olur.

    elektrikli scooter, scooter, resetleme, resetleme nasıl yapılır, scooter resetleme, xiaomi, xiaomi scooter, xiaomi scooter resetleme
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR